Skyggecoaching

Kender du den her sætning: “Meget kan du kalde mig, men det der er jeg ihverfald ikke”?

Skyggecoaching er en metode hvor du arbejder med de sider i dig selv som du ubevidst har skjult, undertrykt eller fornægtet.

De fornægtede dele indeholder meget fastlåst energi og som modarbejder dig, din udvikling og de forandringer du gerne vil opnå.

De fornægtede dele kan både være negative og positive egenskaber.

Når du bliver bevidst om de forskellige egenskaber kan du “slutte fred med dem” og integrerer dem, så du vil være i stand til at bruge dem til din fordel, og opnå større indre balance og skabe det liv du inderst inde ønsker dig.

Mål med denne form for coaching

  • Du vil se dit liv og din historie som din styrke
  • Du slutter fred med og integrere dine mørke og lyse skygger, dem der har fastholdt dig i dine gamle negative mønstre
  • Du vil blive bedre til at mærke hvad du vil
  • Du vil få større selvaccept og dermed større selvrespekt
  • Du vil hvile mere i dig selv

Hvis du vil høre mere om skyggecoaching, er du meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi ud af om denne form for coaching virker for dig.

Emner i coaching

Følelsesmæssig bevidsthed
Handler om at lære at forstå, hvordan vi har udviklet og adopteret de overbevisninger, fordomme, måder at være på som nu kontrollerer vores liv. Det handler om at bliver bevidst om vores følelser, at tillade dem at være der og at lytte til den information som de indeholder til os. Det handler om at tage ansvar som voksne, for de ting der er sket i vores fortid, der fik os til at træffe begrænsende beslutninger om os selv.

Skyggeoverbevisninger
Skyggeoverbevisninger eksisterer i vores psyke, væk fra bevidsthedens lys. Skyggeoverbevisninger er de ubevidste overbevisninger – ofte dannet tidligt i livet – der styrer vores tanker, adfærd og reaktioner. Skyggeoverbevisninger skaber vores begrænsninger, de fortæller os hvad vi kan og hvad vi ikke kan. Skyggeoverbevisninger er årsag til de fleste gentagne, svækkende eller selvdestruktive adfærdsmønstre.

Hvad er forskellen på terapi og coaching hos mig?

Begge metoder er dybe og transformerende.

I Terapi er jeg meget nænsom når vi arbejder med dine processer og indsigter.

I Coaching er jeg meget mere direkte og fastholden. Jeg sætter “et spejl op foran dig” og hjælper dig med at se de sider som du ikke kunne se, fordi de er ubevidste.

Vi mødes over telefonen, hvor jeg tager dig igennem et forløb på 3 – 5 – 8 -10 gange, alt efter hvad du vælger.

Kontakt mig, så tager vi en indledende snak om forløbet er noget for dig.