Hvad er Tankefeltterapi?

Det er, at du tænker på dit ubehag samtidig med at jeg banker dig på udvalgte meridian/ energipunkter på ansigt, overkrop og hænder. Mens vi banker på energipunkterne, bruger vi samtidig de ord der beskriver dit ubehag.

Den kombination er fantastisk transformerende. Noget af det mest vilde jeg har oplevet i min klinik, er de mange studerende der har præstations og eksamens angst. Flere er hidtil dumpet, og har opgivet at læse videre. Ofte efter blot en behandling kan de rumme deres ustyrlige bekymringer og angst (uden at ”fryse fast” eller ”klappen går ned”) og består eksamen, de fleste med 10 og 12 i karakter.

Metoden er godkendt som evidensbaseret behandlingsmetode i USA.

Meridian/energipunkterne er kendt fra Østen gennem mange tusind år. Det er også dem man bruger i akupunktur og zoneterapi.

Hos Mygind Institutet, som jeg arbejder tæt sammen med, er der samlet mere end 3000 klientcase hvor tankefeltterapi har hjulpet

Vil du høre mere?

Det kan være en stor beslutning at gå aktivt ind i arbejdet med sig selv – men det er al energien værd. Hvis du er nysgerrig på tankefeltterapi, eller har spørgsmål til hvilke metoder eller ydelser der passer til dine udfordringer, er du velkommen til en uforpligtende snak.

Jeg glæder mig til at snakke med dig.